De Klussenier Job Groot
De Klussenier Job Groot

Moerverweg 31
1834 EN Sint Pancras

Dien uw offerte-aanvraag in   

072 785 29 29
06 5378 6604
jobgroot@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 66294751

Even voorstellen

Woont u in Sint Pancras, Heerhugowaard, Alkmaar of omgeving en bent u op zoek naar een veelzijdig vakman? U kunt bij mij terecht voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden in en rond uw woning.

Mijn naam is Job Groot, samen met Willeke en onze kinderen woon ik in Sint Pancras. Ik ben altijd werkzaam geweest in de bouw, in dienst als uitvoerder, maar ook een aantal jaar als zelfstandig ondernemer. Ik heb gekozen om een eigen klusbedrijf te starten als Klussenier zodat ik terug kan vallen op een grote organisatie en gebruik kan maken van de gevestigde merknaam.

Doordat ik al jaren werkzaam ben ik de bouw- en renovatiebranche, zijn er geen werkzaamheden die ik niet kan uitvoeren. Het realiseren van een aanbouw, dakramen, dakkapellen, ramen, deuren tot kozijnen. Maar ook voor de plaatsing van badkamers, keukens, timmerwerk en onderhoud en renovatie aan de woning kunt u bij mij terecht. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen.

U mag van mij vakmanschap en kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Ik lever graag maatwerk. Hierbij zijn uw wensen mijn leidraad. Ik denk graag met u mee en zorg ervoor dat uw wens bouwtechnisch uitvoerbaar wordt. Naast de uitvoering van de werkzaamheden hecht ik ook veel waarde aan de afwerking. Een hoog afwerking niveau hoort bij een professionele werkwijze.

Over het algemeen zal ik alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Bij grotere projecten kan ik ervoor kiezen om een collega Klussenier in te schakelen. Uiteraard blijf ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de geleverde werkzaamheden. U ontvangt 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen. Ik kom graag bij u langs om u te adviseren. U ontvangt een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten.

Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Sint Pancras op www.klussenierjobgroot.nl.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...